Сімейний кухар - як здійснювати зберігання продуктів.


3.08.2010

Сімейний кухар виконує велике коло обов'язків на домашній кухні. І зберігання продуктів займає не останнє місце в списку цих обов'язків. Сімейний кухар робить закупівлі, з яких частину можна відразу використовувати для приготування страв, а решту має піддатися певній обробці, і розподілено для зберігання. Сімейні кухаря повинні добре орієнтуватися у термінах зберігання всіх продуктів. Швидкопсувні продукти, такі як морепродукти, фрукти та ін повинні зберігатися на увазі, в прозорих боксах, і бути витрачені в першу чергу. Сире м'ясо і морепродукти повинні зберігатися в окремому холодильнику, або, принаймні, на окремих полицях, упаковані в харчову плівку або бокси. Тільки що куплені продукти, кухар повинен покласти на задній план, щоб були використані продукти, які були куплені раніше. Всі продукти, які повинні зберігатися в морозильній камері, повинні бути підготовлені кухарем до зберігання і розподілені на порції, щоб жоден продукт не був розморожений двічі. Приготовлені продукти не повинні зберігатися в холодильнику. Це означає, що професійний кухар готує на один прийом їжі, тобто з під ножа.

Для тих, хто претендує на вакансію Сімейний кухар Київ, в агентстві домашнього персоналу Милий Дім проходять Школа Кухарів і кулінарні майстер класи, де ви зможете дізнатися не тільки тонкощі приготування їжі, а й зберігання продуктів і багато іншого.

Наші новини

Сімейний кухар виконує велике коло обов'язків на домашній кухні. І зберігання продуктів займає не останнє місце в списку цих обов'язків.

2017









Google Яндекс.Метрика