Сімейний кухар - особливості національної кухні.


21.01.2014

Сучасні українські сім'ї усвідомлюють необхідність коригувань традиційної кухні і того , що середньостатистичний українець вживає в їжу. Саме тому, запрошуючи на роботу кухаря , покликаного не тільки полегшити домашню працю домогосподарки , а й внести елемент культури харчування і зробити раціон сім'ї більш корисним, різноманітним і смачним , сім'я очікує від кухаря професійного погляду на сучасне домашнє харчування. У чому ж відмінність між традиційної та сучасної української кухнями . Насамперед , розумінні необхідності складання раціону для сім'ї та правильного розподілу вживання в їжу основних елементів живлення: білків , жирів , вуглеводів , вітамінів і мінеральних речовин. Потім , як підбору продуктів. На сьогодні важко знайти продукти харчування , що не містять практично хоча б декількох елементів, що є шкідливими для здоров'я людини. Далі , поєднання продуктів , дуже важливий аспект. Навіть при приготуванні їжі з високоякісних екологічно чистих продуктів ви можете наносити шкоду своєму організму при неправильному поєднанні продуктів. Наприклад , улюблене для багатьох м'ясо , запечене під сиром або хліб з маслом і сиром , яким часто годують дітей , картопля і яйця не принесуть ніякої користі і навіть навпаки. Хліб погано поєднується з м'ясом , рибою і крупами . Кухар повинен добре орієнтуватися в правильному поєднанні продуктів харчування і культивувати здорову кухню в сім'ї , в якій він працює. Складні багатокомпонентні страви , які були особливо популярні не так давно , такі як « шуба » , «олів'є» та ін , кухар зможе замінити більш корисними і не менш смачними листовими або овочевими салатами із заправками , які додадуть свіжість і вишуканість вашому сімейному трапези. Чим простіше блюдо , тим легше воно засвоюється організмом. Не на останньому місці також має бути дотримання водного балансу . Прийом рідини повинен бути теж своєчасним і правильним.
Ще один важливий момент - правильне зберігання продуктів. Уміння підготувати і правильно сортувати продукти для зберігання , це необхідний навик , яким повинен володіти професійний кухар. Оскільки якщо придбані свіжі, якісні продукти , після чого вони були кілька разів заморожені, або зберігалися в упакованому вигляді поруч з іншими продуктами ( сира риба поруч з фруктами та ін), якість цих продуктів буде загублено і те , що потрапить до вас на стіл , не принесе належного задоволення від смаку і користі для здоров'я.


Ну і , звичайно ж , подача ! Яким би чудовим блюдо не було за смаком , його необхідно красиво подати. Дизайн і подача страви - це мистецтво. Всі ці знання і навички присутні у кухарів , які професійно займаються своєю справою і постійно підвищують свою кваліфікацію. Довірте турботу про здорове харчування Вашої сім'ї професійного кухарю!


Якщо Вам потрібна сімейний кухар , звертайтеся в агентство «Милий Дім»

Наші новини

Запрошуючи на роботу кухаря, покликаного не тільки полегшити домашню працю домогосподарки, а й внести елемент культури харчування і зробити раціон сім'ї більш корисним, різноманітним і смачним, сім'я очікує від кухаря професійного погляду на сучасне домашнє харчування.

2017









Google Яндекс.Метрика